بروزرسانی
1399/2/6
تعداد قسمت ها
4
گروه سنی
+ 4 سال
خرید جدیدترین مجموعه ترانه های موزیکال سوپر سیمپل
بیش از 100 عنوان (660 دقیقه) full hd
دانلود کارتون هی داگی
دانلود کارتون هی داگی ، در کنار امکان خرید کارتون هی داگی ، گلچین از قسمت های این انیمیشن جذاب و آموزشی انگلیسی برای کودکان را در اختیار گذاشته ایم دانلود مجموعه hey Duggee ، Hey Duggee free download ، دانلود کارتون انگلیسی برای کودکان زیر دو سال ،کارتون های جالب و آموزشی انگلیسی برای کودکان ،انیمیشن آموزش زباننقاشی فضانورد برای کودکان با این اطلاعات جذاب تر هم خواهد بود.
بر اساس تعریف فدراسیون بینالمللی هوانوردی (FAI)، پرواز در ارتفاع بالاتر از یکصد کیلومتر «سفر فضایی» محسوب میشود. فدراسیون بینالمللی هوانوردی ارتفاع ۱۰۰ کیلومتری از سطح متوسط دریاها را مرز بین جو زمین و فضا یا به اصطلاح «خط کارمن» نامیدهاست. در ارتفاع بیشتر از خط کارمن، غلظت جو زمین به دلیل افزایش ناگهانی و شدید دما به قدری کاهش مییابد که میتوان از نیروی پسای ناشی از برخورد مولکولهای جو با شیء پرنده صرفنظر کرد. از دیگر سو بر اساس تعریف سازمان فدرال هوانوردی آمریکا، فردی که قادر باشد در ارتفاعی بیش از ۸۰ کیلومتر از سطح زمین پرواز کند، مفتخر به کسب عنوان فضانوردی خواهد شد. این ارتفاع جایی است که لایه مزوسفر تمام میشود.
مهندسان طراح هوافضا هنگام طراحی یا شبیهسازی بازگشت اجرام به جو زمین، گذر از ارتفاع ۱۲۰ کیلومتری را عبور از مرز جو به فضا در نظر میگیرند. سرعت بسیار زیاد اجسام در بازگشت به جَو دلیل این انتخاب است. در سرعتهای بسیار زیاد، جو رقیق در فاصله بین ارتفاع ۱۲۰ تا ۱۰۰ کیلومتری، نیروی پسای اتمسفری قابل توجهی تولید میکند.
تا تاریخ ۸ ژوئن ۲۰۱۳، در مجموع ۵۳۲ نفر از ۳۶ کشور جهان در ارتفاع ۱۰۰ کیلومتر (۶۲ مایل) یا بیشتر، که از آنها ۵۲۹ نفر به مدار پایین زمین یا فراتر از رسیدهاند. از این تعداد، ۲۴ نفر فراتر از مدار نزدیک زمین سفر کردهاند.
نقاشی کودکانه فضانورد
نخستین موجود زنده در فضا سگی به نام لایکا بود که در ۳ نوامبر سال ۱۹۵۷ میلادی، تنها یک ماه پس از پرتاب اسپوتنیک-۱ به فضا و آغاز رسمی عصر فضا، با فضاپیمای روسی اسپوتنیک-۲ به مدار زمین پرتاب شد. از این پرواز برای آزمایش ارگانهای زندهٔ بدن در مرحلهٔ پرتاب و شرایط بیوزنی و برای تکمیل سیستمهای پشتیبانی حیات در اولین فضاپیمای سرنشیندار استفاده شد. فضاپیمای اسپوتنیک-۲ حامل لایکا برای بازگشت به زمین طراحی نشده بود، و لایکا مدتی پس از پرتاب در مدار زمین جان سپرد.
اطلاعات بیشتر در : ویکی پدیا
0 دیدگاه